onsdag 1 juni 2011

A walk along memory lane.

Det här till kvällsmat: vaniljglass, varm nyponsoppa och mandelbiskvier. Snacka om barndomskänsla på den!

Det allra bästa är att biskviförpackningen ser ut exakt som den gjorde när jag var liten, och det gjorde mig nästan ännu gladare än över att få äta dem. Jag är lättroad på det viset.

8 kommentarer:

Freja sa...

fy 17 vad gott!!!

Johanna sa...

Det var det!

malin/lokalresan sa...

Ja, åh, när jag var liten åt jag nyponsoppa, som jag inte alls gillade, bara för att få vaniljglassen och mandelbiskvierna till!

Colombialiv sa...

Åh! Nyponsoppa, glass och biskvier! (Skriver upp på listan över sånt jag ska äta när jag är hemma i Sverige i sommar)

Fifi sa...

Mm, vad gott!

Mitt hår har blivit tjockare, eller liksom grövre och glansigare, hoppas bara att jag inte börjar tappa en massa hår nu när jag ammar… I början av graviditeten var jag bara sugen på typ vindruvor, gröna äpplen och körsbärstomater och jag var så nöjd över detta. Sedan satte de riktiga cravingsen inoch jag ville ha sött och fett…

Haha, alla vägar bär till Hisingen ju!

Johanna sa...

Malin och Annika: Men eller hur, känns som alla får den reaktionen :)

Fifi: Haha, synd att man inte kan välja. Och ja, kör man fel i Göteborg hamnar man verkligen alltid på Hising Island!

Karin - Trattoria sa...

hehe förpackningen är viktig! det är lite samma känsla över nötcreme, hoppas, hoppas att de aldrig byter förpackning! :)

Johanna sa...

Åh JA, nötcremen! Den kan de verkligen inte göra om, ingen skulle köpa.