tisdag 8 mars 2011

(Inlägg riktat till bandybandynördar och/eller er som känner oss och är djupt intresserade av våra plans.)

Att vi snart flyttar hem till Göteborg är ju ingen nyhet för er som känner oss, men nu är det också klart att David ska träna Pixbo nästa säsong! Han blir Sveriges förste heltidsanställde innebandytränare och är väldigt peppad på uppdraget.

Vill ni läsa om det kan ni tex göra det i GP, på innebandyplaneten (intervju med D), på Pixbos hemsida, eller så kan ni spana in en väldigt proffsig (ehm) intervju med honom som ligger på youtube. Tema: David står i en kohage och snackar visioner. (Det var den som visades upp under nån tv-match häromdagen när Pixbo offentliggjorde nyheten.)

Det blir eventuellt också radiovik för honom som vanligt i sommar, och för mig blir det GP Utland eller DN. Så även om städerna kanske växlar lite hit och dit är vi i alla fall snart hemma i Sverige igen, på riktigt. Ska bli fint som snus att bo nära er allihop igen.

(En annan sjuk grej är att David fått erbjudande om att lansera innebandy i Iran. Så det finns en liten, liten chans att vi hänger i Teheran under delar av maj. Mer om detta om det blir verklighet.)

Så: nu vet ni var ni har oss framöver.

3 kommentarer:

Anna sa...

"Lansera innebandy i Iran" Så jäkla coolt!
Tänk att ha det på meritlistan.
Hoppas ni får dra:)

Johanna sa...

Haha ja, lite coolt. Det är ju lite av en överdrift att det är han som ska lansera det, men de som ligger bakom idén vill att han ska komma dit och lära ut det till massa folk under en tidsperiod. Tror inte sporten finns i Iran alls ännu, så det är ju lite spännande!

Johanna sa...

Härliga nyheter! :) hälsa David o gratta till Pixbojobbet! Och coolt med det andra! Vi får gå o kolla nån match ihop om jag befinner mig i Gbg nästa säsong! :) Var förresten i adelboden idag och såg David svischa förbi precis när vi skulle åka med bussen ner till bergläger! Världen (och Schweiz) är bra litet! Kram