torsdag 17 mars 2011

Grattis på föllsedan.


Igår fyllde David 31 (grattis!). Mycket vuxet gjort. I present fick han vinylskivor, en tröja och några finviner att lagra hemma i vinkällaren (läs: Ikea-vinstället i köket).

Det här med vinylskivorna har gjort mig helt besatt, det är ju hur kul som helst att gå och leta i backar på marknader och second hand-butiker. För att inte tala om Tradera. Kan inte sluta kolla Tradera, poppar upp massa kul saker hela tiden. Vi fick en supercool skivspelare av Davids pappa och hans sambo i julklapp, så nu längtar jag otroligt mycket efter att komma hem och spela de nya skivorna på den.

Måste bara öka min musikbildning lite så att jag köper rätt plattor. När jag sms:ade min rockstjärnebror häromdagen och frågade något om "den där svarta LP:n med en triangel i mitten", svarade han (jag citerar): "Haha, den svarta skivan med en triangel i mitten är världens kändaste platta, Dark side of the moon. Jag menar verkligen den kändaste all time history alla genrer!! ;) Vill inte håna dig men kunde inte låta bli". 

Känner mig med rätta lite pinig. Men några vändor till i skivbackarna så är jag förhoppningsvis proffs snart. Vi säger så.


Inga kommentarer: