måndag 28 februari 2011

Mycket tid, ingen elefant.

Ehm, trots att jag hade massor av lediga timmar idag blev det ingen elefant, jag har inte ens ställt upp symaskinen. Så någon bild på en orange liten retrovän kan jag tyvärr inte bjuda på (idag iaf). 

Jag har heller inte skrivit klart de två reportagen jag planerat, eller slängt soporna, eller gått till glasåtervinningen, eller förvandlat vår balkong till en somrig blommig oas.
Det jag hunnit på en hel lång dag är:
  • träna med S
  • kolla massor av serier
  • maila blodcentralen i Göteborg och fråga om man får ge blod trots att man haft denguefeber (blev plötsligt sugen på att ge blod, lite konstigt kanske)
  • samt börja lite, lite i ena änden på en av texterna
Det var allt. Jag antar att det handlar om prioriteringar (och det var ju rättså skönt med en slapp dag, det var det ju), men var tar tiden vägen? Ingenting får mig att bli så handlingsförlamad och ineffektiv som att ha "en helt ledig dag" on my hands. Märkligt egentligen.

Är förresten gräsänka för tillfället och tycker att D kan komma hem igen så vi kan kolla How I met your mother och Lyxfällan i sängen och somna ifrån dem mitt i avsnitten. Inte alls samma sak att göra det själv ju.

Inga kommentarer: