söndag 31 januari 2010

Söndag.

Igår var vi på middag hos Sofia och Andreas, och deras schweiziske vän Philipp var också där. Efter maten körde vi ett drinking game. Jag var asbra två vändor. Sen var jag sämst. S-ä-m-s-t. (Vilket såklart föranledde dagens huvudvärk. Men nog om den.) Vi gick till ett mysigt ställe jag inte varit på tidigare och tog en öl, och fortsatte sen till Turnhalle, baren som är en omgjord gympahallen jag berättat om tidigare. Mycket bra ställe det där. Man gillar ju att skymta romerska ringar i taket och en och annan ribbstol längs väggen, det gör man ju.

Sämst med dagen idag: Huvudvärken, som dock har gått över nu. 

BÄST med dagen idag: att jag för första gången på rätt länge inte hade det minsta ont i ryggen när jag vaknade utan kunde LIGGA KVAR och DRA MIG och njuta av det (istället för att, som jag vant mig lite vid, vakna tjugo gånger, sen gå upp och vanka runt som ett skadeskjutet djur i lägenheten innan ontet släpper). Kanske behövdes ingen osteopat som körde karate på mig, utan det kanske var en fylla som var nyckeln?

Gött att ni fortsätter att Formspring-fråga förresten. David tycker att det var en himla löjlig funktion men jag tycker att den är kul. Vem vill inte svara på frågan varför simpsons är gula och inte rosa, liksom?

2 kommentarer:

Josefine sa...

bra att ni hade kul i lördags, som sagt ångrar lite att vi inte kom men det får iaf vi ta igen på lördag! :)

Visste inte att du hade ryggproblem, drygt. Men faktiskt sjukt ibland vilka underverk en fylla kan göra! :P

Angående jobb för mig så ska jag ju få jobba med att förbereda på en adidas-outlet som ska öppna i zuchwil slutet av mars/början på april. HAr bara fått höra att jag skulle få börja nu i början av feb, så jag hoppas det är snart.. :) Ha det bra så hörs vi, kram!

Johanna sa...

Ja, men himla synd att jag inte såg ditt facebookmeddelande förrän dagen efter, och att du inte hittade mitt nummer. Men så kan det gå. Kör på lördag istället som sagt :)

Just det, vad skoj det låter med jobbet! Jag hoppas också för din skull att det drar igång snart och att det blir kul. Låter ju riktigt nice. Hojta när de öppnar så att man kan få komma och fynda lite!