måndag 30 november 2009

Finbesök!


Den här helgen var helgen då det förekom både regn, strålande värmade sol från en blå molnfri himmel, vanligt mulet väder samt snöstorm. Sjukt nog har vädret inte direkt påverkat oss utan hela tiden passat bra för det vi velat göra, och det var mycket det.

Mamma och pappa har nämligen varit här på besök, verkligen bästa sortens besök! Vi har käkat gott, fikat, gått på julmarknad i stan (då var det smällsol och vårkänsla i luften), fikat lite mer fast i Thun, spelat spel, kollat på gammal nostalgifilm (Sällskapresan Snowroller, bästa någonsin, som David inte hade sett innan) och ny film (Flickan som lekte med elden). Och vi har åkt linbana upp till alpbyn Mürren där vi käkade soppa inomhus i värmen och såg snön och vinden vina över alptopparna utanför, samt testat hembryggd öl och käkat god mat på Tramdepot i Bern. Och säkert lite till. Det var superduper.


I morse lämnade jag av dem på flygplatsen i Zürich och kände mig lite glad över att det bara är några veckor kvar till jul hemma i Sävedalen. Tack kära föräldrar för en go helg!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack båda två för en underbar helg!! Wir sind sehr zufrieden mit alles!! Sonja o Lennart

Johanna sa...

Tack själva! Puss och kram.