söndag 24 maj 2009

Befrielse och bröllop.

I fredags lämnade jag och Johanna in vårt exjobb. Det var en ljuvlig känsla, senaste veckan har varit lite av en koma av slit och ältande över detaljer. Vi har levt i en bubbla, suttit massor av timmar i sträck tillsammans eller på varsitt håll och sms:at 22 gånger per dag.

Nu är det över.


Och det känns jävligt bra. Och det blev himla bra också, tycker vi. Spännande reportage och fina bilder. Lättnaden vid själva inlämnandet var stor, vi transformerades till 12-åringar och sprang omkring hand i hand i strumplästen i skolan och ropade "Torsty!?" när lärar-Torsten var försvunnen.

Resten av helgen har jag fått fira genom att gå på bröllop, för Johan Jihde och Jorun Steijner har gift sig på Öckerö. Det var varmt och soligt och väldigt, väldigt roligt. Under festen på bryggan på Hönö dansade vi oss ömma i fötterna tills man kunde ana en gryning på andra sidan havet.







2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiska bilder, Johanna! Verkligen, du har definitivt ett öga för det här med fotografering. Vi hoppas få ta del av resten av minneskortet så snart som möjligt. MVH JJ och JJ (och NJ)

Johanna sa...

Tack hörrni. Och allra mest: tack för en riktigt fin helg!

Hoppas vi ses snart. Hälsa den lille :)