söndag 1 februari 2009

Dengue

I morse ringde någon från Rapport i Sthlm och väckte mig. De ska ha ett inslag om denguefeber och hade hittat mig i något reseforum på nätet. Reportern frågade om de fick komma och intervjua mig eftersom jag haft dengue och det gick ju bra såklart. Man vill ju inte vara det dryga caset som inte ställer upp.

Så ikväll snackar jag om dengue i rapport och aktuellt. Det kändes väldigt ovant att vara på "andra sidan" i intervjusammanhanget, men lite kul som omväxling.
_________________
EDIT:
Såhär lät det.

.. och två dagar senare intervjuade GP mig också. Helt galet att de inte letade upp en annat case, men det är ju inte mitt problem :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lilla J!

Jag heter Isabelle och är för tillfället bosatt i Paris där jag pluggar journalistik på The American university - du vet hur det är, man har dock svårt att hålla sig ifrån den svenska debatten. Praktiken kommer upp och jag går i valet och kvalet om vilka tidningar eller mediebyråer man ska söka på. Skolan kan förmedla en del kontakter utomlands - samtidigt som jag är lockad av Stockholm då det är mitt hem och mitt språk.
Googlade lite och hamnade i din blogg. Skulle gärna höra lite mer om dina erfarenheter - din praktikplats på DN och vad du har upplevt. Du får gärna maila mig om du har tid. bellapurits@hotmail.com - tack på förhand och lycka till med journalistiken! Isabelle

Johanna sa...

hej isabell. Jag har svarat dig via mail!