torsdag 22 november 2007

Är du en bajstittare?

En sak är lite märklig. När man tillåter sig själv att ta en 2 enheter längre sovmorgon än dagen innan, kommer man bara 1 enhet senare till skolan. Hm. Väldigt weird. Och dumt på ett sätt, eftersom det då på sätt och vis känns som att man "tjänar" tid på att ge sig själv sovmorgon. Men bra, just av samma anledning; man tjänar på att ge sig själv sovmorgon!

Nåväl. Jag kom till skolan ungefär kvart i kvart över tio idag. Nu är klockan tjugo i tolv. Vi sitter i datasalen och bara tjejerna är här, vilket har lett till att vi inte börjat plugga alls, utan istället enbart diskuterat följande ämnen:

1. Bajs. Johanna höll upp ett bajsreportage i GP som var väldigt underhållande. Och på facebook finns grupper där man tvingas välja om man är en person som "tittar på pappret för att se om det är färdigtorkat" eller om man är en person som "inte behöver titta på pappret för att veta om det är färdigtorkat". Sjukt roligt. Efter några sekunders pinsam "herregud vågar vi säga vilken vi tillhör" kom alla fram till att vi tillhör den första. Den fräscha gruppen.

2. Bröst. Ann beskriver på sin blogg hur programledarna i de tyska motsvarigheterna till "Ordjakten" och "Pussel" klär av sig plagg efter plagg och sedan står nakna i TV. Allt för att fler ska ringa in. Är det inte helt sjukt? Ingen kommer ju ringa in, eftersom alla såklart stirrar på tuttarna och därmed inte kan räkna ut vilket ord de söker.

Världen är skum, må jag säga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

tjena johanna!alltid lika kul att läsa dina inlägg, du skriver så underhållande=)..perfekt jouranlist..

började garva om de där med bajsgruppen, hoppas du har joinat=9..d e sacki som dragit i gång den..trevlig helg till dig!

Björn sa...

lika skum som denna logg...

Johanna sa...

sara: ja, jag förstod det :) roligt som fan!

björn; vad är det som är så skumt med min blogg? :)