tisdag 20 november 2007

"Någon som är sugen på att tugga på en baguette?"

Idag sitter vi i datasalen och jobbar intensivt med vår B-uppsatsundersökning av svenska medier. Jag har just läst Expressens väldigt skojiga rubrik "Top Model-Jenny blev nerkissad av apa -bröt ihop" och vi har fnissat åt den en stund. Då vänder sig Per om, och frågar mig och Johanna:

"Är det nån som är sugen på att tugga lite på en grov baguette?"

Det blev väldigt, väldigt tyst i några sekunder. Sedan råkade jag och Johanna få syn på varandras ansiktsuttryck och då bröt vi ihop helt. Fy farao vad roligt. Vi förstod förstås senare att Per bara hade lite bröd över efter lunchen, och inte alls försökte slänga ut en allmän oralsexinvit. Han försökte bara vara snäll.. Men det hela blev ännu roligare när han i nästa sekund, lite generad, tillade:

"Snälla, blogga inte om det här nu."

(Johanna sa sedan "åh, jag måste blogga med en gång så att jag inte glömmer", och någon gång efter det fick jag tillåtelse att skriva om det här. Bara så att ni vet.)

EDIT: Vi har nu hämtat oss från skrattattacken när Per kom och sa "Johanna, jag vill smaka på din saffransgiffel.." Hahaha...
EDIT II: Johanna, alldeles nyss: "Haha, varför sa vi skäggbiff? Eller, nej, det sa vi ju inte. Vi sa ju kanelbiff!
Jag: "Eh, nej Johanna, inte kanelbiff. Saffransgiffel.."

5 kommentarer:

Ann sa...

Äh! Kom igen nu Johanna, du måste blogga. Vad är väl en tråkig fotbollsmatch mot lite vardagsknark?

Johanna sa...

haha... jag älskar tanken att nån sitter och väntar på att jag ska skriva nåt. press press ;)
nu har jag bloggat igen och du är delaktig i inlägget :)

Anonym sa...

Hahaha, han är för rolig den där Per T. Men va det meningen som ett skämt eller har Per T verkligen börjat med oralsexskämt?

Anonym sa...

jag menar så klart att han i så fall har börjat med oralsexskämt, inte eller... Bra där.

Johanna sa...

haha. njao, vi vet inte riktigt. vi tror att det nog inte var menat som ett skämt, men att han hörde direkt hur det lät.. han var tyst oh hoppades att det skulle passera obemärkt. det gjorde det i-n-t-e.

=)